Contact

Let's stay in touch

Wil je meer weten over het boek en/of de lezingen ?

Heeft u vragen of wilt u reageren, vul dan bijgaand contactformulier in of stuur een email naar:

P.A.van.Doorn@spirituelesamenleving.nl

 
 
 

Paul Arthur van Doorn, geboren in 1964, schrijver, ondernemer, onderwijskundige en ICT-specialist.

 

In 2001 kwam ik tot de ontdekking dat ik teveel van mijzelf vergde. Noodgedwongen ben ik toen een dagelijks meditatief ontspanningsmoment gaan inlassen. Tevens ben ik mij gaan verdiepen in spirituele literatuur. Voor mijn gevoel heeft mijn leven toen een persoonlijke wending genomen. Het loslaten van het materiƫle ging van start. De weg naar een dieper bewustzijn was ingeslagen, een gevoel van eenheid met het universum begon te ontstaan. Dit leidde tot nieuwe inzichten en een gevoel van oneindig geluk.

 

Persoonlijk zat ik met een aantal vragen, zoals: 'Wat is mijn doel in dit leven ? Hoe kan ik de mensen in de wereld helpen ?'. Ik besloot geen actie te ondernemen, voordat ik antwoorden op deze vragen had. En ik kreeg antwoord ! Dit heeft geresulteerd in mijn boek en de lezingen die ik daarover geef.

Toen ik onlangs de film 'de Celestijnse belofte' zag, zat daar als voorfilm 'Conversations with God' over Neale Donald Walsch bij. Ik realiseerde mij dat dat precies was, wat mij ook was overkomen. Prachtig !

 

De spirituele basis voor de nieuwe samenleving die ik beschrijf wordt uitstekend verwoord in het boek van Bob Coppes, 'Bijna-dood-ervaringen en wereldreligies'.

Uitgangspunt daarin is dat ons bewustzijn eeuwig blijft bestaan en dat liefde de verbindende factor is tussen alle mensen. En bent u na het lezen van zijn boek nog niet overtuigd, dan kan ik u ook nog het boek 'Eindeloos bewustzijn' van Pim van Lommel aanraden.